Kontakt oss

Adresse

Maxi Storsenter
Maxi Storsenter Aslak Boltsgate 48,
2316 Hamar

Telefonnummer og sosiale nettverk

Senterleder/ Eiendomssjef

Christopher Castberg

92014028

christopher.castberg@steenstrom.com 

Deputy Center Manager

Elisabeth Grønning Rognmo

41569773

elisabeth.rognmo@steenstrom.com

Securitas

90860256

vekter.maxi@outlook.com

Vi står til tjeneste: ikke nøl med å stille oss spørsmål, la oss få vite dine meninger og forslag ved å bruke skjemaet nedenfor.

Feltet er påkrevet

"Se mer" -ikonet nedenfor og vår personvernerklæring vil gi deg ytterligere informasjon om våre forpliktelser til å beskytte dine opplysninger, dine rettigheter og din utøvelse av dem.

Vi må samle inn personopplysningene angitt ovenfor med en stjerne* for å oppfylle kontaktanmodningen. Hvis ikke kan vi ikke gjøre det. Den andre informasjonen er valgfri.

Bare mottakere med behørig tillatelse fra Klépierre og med ansvar for å styre Maxi Storsenter vil ha tilgang til opplysninger, som angitt i vår personvernerklæring.

Dine opplysninger vil bli lagret av Klépierre Management så lenge din anmodning behandles og ditt forhold til selskapet håndteres.

Du har rett til innsyn, rettelse, sletting, begrensning, portabilitet og innsigelse samt rett til å klage til den nasjonale personvernmyndigheten i forbindelse med dine personopplysninger.

Hvis du lurer på noe og/eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte Klépierre Management på e-post ved å sende en e-post ledsaget av en kopi av eventuelt relevant identitetsdokument til følgende adresser: dpo@steenstrom.com

Se vår juridiske melding og vilkårene for bruk av vår digitale plattform.

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top