Ledige stillinger

Bjørklund trenger en salgsmedarbeider.

Bjørklund Maxi Hamar søker etter 1 deltid/ekstrahjelp. Søker må kunne jobbe dag/kveld og helger samt påberegne noe ekstra jobb ved høytider og utvidet åpningstid. Søker må være fylt 25 år. Det er ønskelig med butikkerfaring.

Vi i Bjørklund mener at «Alle fortjener å skinne litt», så vi søker alltid å inspirere og hjelpe våre kunder med nettopp dette – det å SKINNE! Så når det er sagt, så er vi veldig spente på om DU er en person som:

• vil ha det gøy på jobb

• byr på seg selv, inspirerer og sprer glede blant kunder og andre ansatte

• er medmenneskelig og liker at andre lykkes

• er fleksibel og liker å ta i et tak

• tar ansvar og ser løsninger

• stiller krav og er interessert i å lære

• liker å nå mål

• er glad i smykker og klokker

Som «skinnende» salgsmedarbeider er du Bjørklunds ansikt utad. • Du er positiv og møter alle kunder med vennlighet og åpenhet. • Du er glad i å selge, og veileder kunder med kunnskap og engasjement. • Du synes batteriskift og lenkejustering blir morsomt å lære seg.

Er du diamanten vi ser etter?

Da bør du søke stillingen. Oppstart vil være omgående!

Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, med gode læringsmuligheter i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke og smykkekjede.

Søknadsfrist: 10.Januar!. Søknad leveres i butikk eller på mail: maxihamar@bjorklund.no

merkes; “søknad” For mer info ta kontakt med Therese på

tlf. 47271886 eller

mail: maxihamar@bjorklund.no.

Stilling ledig hos Specsavers på Maxi

Vi vokser, og søker optikerassistent!

Som optikerassistent bistår du optiker og hjelper kundene i valget om riktig innfatning og brilleglass. Hovedoppgaver vil altså være salg, kundeveiledning og ordrebehandling. De fleste arbeidsoppgaver innebærer enkel databehandling.
Ingen optiske forkunnskaper er nødvendig, all opplæring vil bli gitt. Erfaring med salg/kundeservice innen varehandel er en fordel.
Vi gir deg grundig opplæring via vårt Specsavers Akademi og i butikk.

Du er interessert i mote, form og farge, i salg og det å skape gode kundemøter. Vi søker selvstendige, ansvarsbevisste personer som ikke er redd for et høyt tempo og utfordringer!
Vi kan tilby en spennende hverdag i krysningen mellom øyehelse, varehandel og kundeservice! Meget gode muligheter for kursing og videreutvikling på alle nivåer.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Velkommen til ett flott team her på Hamar!
Om arbeidsgiveren
Specsavers er verdens største privateide optikerkjede og samtidig den optikerkjeden som vokser raskest. Selskapet har siden oppstarten forblitt en familiebedrift, og sysselsetter mer enn 27 000 ansatte fordelt på 1650 butikker i 10 land. Da Specsavers ble grunnlagt i 1984 av optikerparet Mary og Doug Perkins, var en av visjonene deres å gi tilbake til samfunnet. Dette har blitt en av kjerneverdiene til Specsavers og Gi syn til Tanzania hjelper hvert år, flere tusen mennesker med briller som er gitt av våre kunder.

Specsavers ble første gang etablert i Norge i 2005, og har nå mere enn 70 butikker på landsbasis. Alle butikkene har autoriserte optikere og kompetente butikkmedarbeidere som står klare for å hjelpe deg med å ta synsundersøkelse og å finne rett brille og riktige linser for deg. Vår hemmelighet er faste, lave og oversiktlige priser.

Vår butikk ligger på Maxi storsenter.
Butikkens åpningstider er 9.00-21.00 (9.00-18.00)

Kontaktperson: Fride Wallinder
Søknad sendes til: fride.wallinder@no.specsavers.com,
Telefon: 625 23 480.

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top