Dette er den nye COOP EXTRA-butikken på Maxi

Nyheter28/02/2019

Dag Marius er butikksjef i den nye COOP EXTRA-butikken, og sammen med 15 andre serviceglade ansatte gleder de seg til å vise frem den store, flotte butikken med frukt- og grøntavdeling, et bredt utvalg lokalmat, ferskvaredisk, bakeri og faghandel, med varer til extra lave priser!

Innbydende og romslig butikk med store avdelinger

Butikken, som er på hele 1875 kvadratmeter, åpner med en stor frukt- og grøntavdeling med fokus på stort utvalg og økologiske produkter. Deretter vil du oppdage en bakeoff-avdeling med eget bakeri som baker dagsferske brød, kaker og andre bakevarer. Duften av nystekte og ferske bakevarer vil kunne kjennes allerede før du entrer butikken!

Er du på utkikk etter en smakfull lunsj eller lettvinn og billig middag? Butikken har også ferskvaredisk hvor maten tilberedes og pakkes i butikk, og du kan selv plukke dine favoritter fra varmeskapet.

I tillegg finner du hyllerader med unik og inspirerende lokalmat, salatbar, stor avdeling for drikkevarer og spesialprodusert øl og cider, og egen faghandelsavdeling med alt fra kjøkkenredskaper, interiør, klær, oppbevaring og leker.

Bredt utvalg av lokale varer

På COOP EXTRA Maxi finner du en egen lokalmat-avdeling for både tørrmat og kjølevare. Arne Børresen og Knutstad & Holen er to lokale produsenter av henholdsvis kjøtt og fisk, som tilbyr mange spesialiteter i butikk. Kanskje kan det friste med Hamar-produserte fiskeprodukter som fiskeburgere, sushi, varmrøkt ørret med mandel, eller prisbelønte kjøttprodukter av god kvalitet fra Arne Børresen? Dette og mye annet godt finner du i den nye COOP EXTRA-butikken.

Satser på service og stort utvalg

– Vi skal være best på service!

Butikksjef Dag Marius Kvernes, legger trykk på at service er en viktig faktor for å lykkes i dagligvarebransjen i dag. Derfor ønsker de å bruke de ansatte ute i butikken, slik at de kan yte ekstra god service dersom du som kunde skulle ha behov for det. Blant annet satser butikken på raske og gode kassaområder, som en løsning for økt service. De har både manuelle kasser i tillegg til «scan & betal», slik at man selv kan bestemme hvordan man ønsker å betale. Dette er også viktig når butikken er så store på lunsj, middag og varmmat-segmentet – da skal det være raskt og enkelt.

Det er ikke bare service COOP EXTRA skal være gode på. Kjeden satser på å kunne tilby opp mot 7000 ulike varer i sortimentet. Til sammenligning kan konkurrentene bare skimte med 3500 varer i butikk. Og har ikke butikken varen du ser etter? Ta en prat med betjeningen, så kanskje er varen på plass neste gang du besøker butikken.

Velkommen til regionens råeste COOP EXTRA-butikk!

Av Maxi

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider
Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18
Top