titleNewsletter.newsletter

Få sommerens beste trendtips av Karin på VITA på Maxi Storsenter.

Nyheter07/06/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Maxi Storsenter. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen tilbehør akkurat nå!

Navn: Karin Brandanger
Tittel: Daglig leder/franchisedriver
Butikk: VITA

Hva er det beste med å jobbe på VITA på Maxi Storsenter?
Det beste er å ha en dag full av oppgaver som gir meg en god dag. Glade kunder, kunder som skal tilfredsstilles, kunder som starter med en dårlig dag, men som går herfra med et smil om munnen, vanskelige spørsmål, produkter som virker minst like bra som reklamen sier og at kundene forteller meg det. Travelheten er et gode og det får oss til å yte vårt beste. Det er mye å lære og lese, og det er stadig noe nytt som skjer. Men, oppsummert er det menneskene rundt meg her på Maxi, kundene og kollegaene, som gjør dagen min glad!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Stille morgener brukes til vask, rydding, lesing, varebestilling, varemottak, oppsett av ukeplaner osv. Så kommer heldigvis mange kunder og jeg kan gjøre det som er morsomst - å selge. Er vi to på jobb, prøver vi å oppmuntre hverandre til å yte maks for hver kunde, og vi prøver ut produkter og nyheter så vi stadig lærer noe nytt. Slik går dagen og utpå kvelden, hvis det er en rolig dag, er det varepåfylling og lesing av diverse info, og mer vask.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi har et stort utvalg innen ansiktspleie, kroppspleie, hårpleie, hårfarger, helsekost, duft og smykker/solbriller. Vi har også makeup fra 5 store makeupleverandører. Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i tilbehør? (Neglelakk, leppestift, make-up…)

Hva er obligatorisk å ha i vesken?
Neglelakk skal være shiny i vår, leppestift er både matt og glansfull, og lette puddere som matter ned er et must. Bryn er veldig i vinden og man kan gjerne gå uten mascara. Lette foundation, strobing og highlight er fortsatt in. Nye concealere har dukket opp, også som sticks, og fungerer som både concealer og foundation.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Alt som gjør at du føler deg fresh og opplagt. Finn dine produkter, tør å prøve noe nytt og finn du hva du trives best med. Vi hjelper så gjerne til!

Vis på kart

Åpningstider

9-21(18)

Kontakt

62552165

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top