titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Maxi Storsenter

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Maxi Storsenter. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Maxi Storsenter har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Grete Laingen
Tittel: Butikksjef
Butikk: Gina Tricot Maxi Storsenter

Hva er det beste ved å jobbe på Gina Tricot på Maxi Storsenter?
Det er masse som gjør at jeg stortrives med å jobbe på Gina Tricot Maxi. Her er det høyt tempo med nye varer som ankommer hver dag. Det gjør at hver dag blir en lærerik dag med masse utfordringer hvor vi må gjøre om i butikken ofte for å få frem nye varer. Og så møter vi så mange hyggelige kunder!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag består av mange forskjellige oppgaver som å få opp nye varer som kommer inn hver dag og plassere disse. Påfyll av varer som allerede er i butikk. Ta oss av kunder og kasse. Og selvfølgelig rydde butikken så kunden skal få et ryddig og godt inntrykk.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi tilbyr det meste for damer i alle aldre. Her kan 18-åringen finne seg et antrekk og det kan også damer på 40+. Vi har jeans, strikk, tricot, party, high fashion og mye mer.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i jeans?
Jeans er i vinden og det er mange forskjellige modeller å velge mellom. Nå er det skinny fit, high waist, low waist, mid waist, boyfriend jeans, mom jeans og straight jeans som gjelder. Detaljer er viktig i år. Har man for eksempel en hullete jeans, bruker man gjerne en fish net tights under. Broderier har også utmerket seg. Og 90-talls buksa er nyankommer i årets trend. Det er da en high waist med straight leg.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Bomber jakka er fortsatt et must have i vår. Denne sesongen skal den oppdateres med blomstertrykk, pastellfarger og blanke stoffer. Andre viktige detaljer denne våren er kapper, rysjer og volanger, og bare skuldre. Og alle må ha et par med fish net sokker eller strømpebukse.

Vis på kart

Åpningstider

9-21 (18)

Kontakt

62 51 79 53
  • Gina Tricot på sosiale nettverk :
Våre andre butikker Gina Tricot

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top