titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Maxi Storsenter

Trend09/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Maxi Storsenter. Finn ut hva som er den hotteste trenden innen blazere akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Maxi Storsenter har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og finn ut hvilke trender som gjelder innen blazere akkurat nå!

Navn: Marianne
Tittel: Butikkleder

Hva er det beste ved å jobbe på Match på Maxi Storsenter?
Det beste ved å jobbe på Match er at ingen dag er lik, det er alltid masse spennende å gjøre! Og vi er så heldige at vi har en god og fast kundegruppe, men det kommer stadig nye kunder til oss også. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø med masse godt humør, som vi håper og tror spres ut til kundene våres også.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Vi starter dagen med å oppdatere oss på tall, hvordan ligger vi an ift budsjett og resten av landet. Vasking av gulv og speil o.l. vareoppakking, vareplassering, rydding, søppelsortering, kundebehandling, planlegging av kampanjer og ellers alt forefallende butikkarbeid. Hvordan er sortimentet deres? Vi har klær til både dame og herre med meget god kvalitet. Vi legger oss i sjiktet 30 pluss stort sett, men vi opplever en ganske bred kundegruppe aldersmessig hos oss. Hverdagsklær og klær til høytider og etter sesong. Vi holder klassisk linje.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i blazere?
Mye linblazere ift materiale pga sesongen vi er i nå. Fargene er mye blått i forskjellige toner hos oss.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Printede-/ blonde-bluser/topper til dame. Kortermede skjorter med blomsterprint til herre.

Vis på kart

Åpningstider

9-21 (18)

Kontakt

62 55 27 43

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top