GRAND OPENING av ny matbutikk på Maxi!

Nyheter22/02/2019

Torsdag 28. februar åpner regionens råeste COOP EXTRA på Maxi Storsenter, med en stor og flott frukt- og grøntavdeling. Det blir servering av kake, underholdning, konkurranser med premier, gratis is og EXTRA lave priser hele åpningshelgen!

Velkommen til åpningsfest!

Vi kjører i gang Grand Opening torsdag 28. februar kl. 10.00, med servering av kake til alle åpningskunder. Under noen av kakestykkene er det gjemt gavekort til den nye EXTRA-butikken. Kanskje blir du den heldige finneren?

I tillegg kommer Presterud Barnehage for å synge og underholde oss den første timen, og fra kl. 10-12 er det gratis is til barna.

Det blir selvfølgelig EXTRA lave priser under åpningsfesten, og ut hele åpningshelgen. Følg med i kundeklubb-appen Club Maxi for COOP EXTRA sine tilbud, og andre tilbud på Maxi Storsenter denne dagen. Er du ikke medlem i Club Maxi? Meld deg inn her! Du finner også EXTRA-tilbudene i Hamar Arbeiderblad i forkant av åpningen – følg med!

Under hele åpningsdagen kan du smake på deilige smaksprøver fra lokale leverandører i den nye, og spennende matbutikken.

 

Åpningshelgen

Lørdag 2. mars fra kl. 11-14 kan du prøve lykken i lykkehjulet vårt. Her finner du premier for hele kr 5000,- om du er medlem i Club Maxi. Vi får også besøk av våre herlige maskoter Max og Maxine, og fra kl. 11-14 deler de ut gratis is til barna.

 

Matvarebutikken COOP EXTRA

Med regionens største frukt- og grøntavdeling, eget bakeri, ferskvaredisk, et stort utvalg økologiske alternativer og lokalmat, og selvfølgelig rimelige priser, gleder vi oss til å vise frem den råeste EXTRA-butikken noensinne!

Her kan du lese ukens kundeavis fra COOP EXTRA!

Velkommen til COOP EXTRA på Maxi Storsenter!

Av Maxi

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider
Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18
Top