Høsten er endringstid på Maxi Storsenter

Events20/08/2018

Vi gleder oss til nye butikker, nye aktiviteter og kampanjer ut 2018

Det er høst og skolestart og vi er klar for nye tider med endringer her på Maxi Storsenter :) Vi gleder oss over nye leietakere som kommer i løpet av høsten, utvidelse av eksisterende butikker, ny asfalt som legges i disse dager på parkeringsplassen pluss mye mer spennende som aktiviteter ut hele året for store og små :)

Vi gleder oss til å bidra i lokalmiljøet som alltid, vi er stolt samarbeidspartner med Storhamar Hockey Elite, Maxiturneringen med Storhamar Fotball, Aktivitetsdag med Espern og mye mer. Høsten er full av salgskampanjer med aktiviteter som Elleville dager. Høsten blir spennende på Maxi Storsenter :)

De små kan glede seg over gjensyn med Max & Maxine som kommer innom med aktiviteter og gode klemmer.

Julen kommer også raskere enn man klarer å tenke og vi er klar til å gi deg som kunde det lille ekstra, effektiv shopping får du hos oss på Maxi Storsenter som letter julestresset slik at du har tid til å gjøre andre ting i forkant av jul. Fantastisk parkering inne og ute med plass til 1100 biler. Til Jul kan du og dine små delta i aktiviteter i hele desember og oppleve show og juleglede.

Vi gleder oss til å se deg her på Maxi Storsenter, Let`s Play :)

Av

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top