titleNewsletter.newsletter

Sesongens trendtips fra FEETFIRST på Maxi Storsenter

Trend03/07/2017

Se hva Rita Jeanett på FEETFIRST på Maxi Storsenter mener er den hotteste trenden innen sneakers akkurat nå!

Navn: Rita Jeanett Kulstad
Tittel: Butikksjef
Butikk: FEETFIRST

Hva er det beste ved å jobbe på FEETFIRST på Maxi Storsenter? Vi re-åpnet butikken i ny drakt som den første FEETFIRST i Norge 23. februar. Vi het tidligere Din Sko. Vi hadde da både Din sko og
Ecco. Det som nå er nytt er Nilson. Ved slike sametableringer så kommer navnet FEETFIRST inn. Det beste med å jobbe med FEETFIRST er at vi tilbyr det beste innen skomote. Vi har noe i alle prisklasser, samt noe for alle
aldre, stiler og behov.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag hos oss er først og fremst å serve kunden. Yte best mulig kundeservice. Ellers så kommer andre typer oppgaver som for eksempel pakke opp varer og eksponere nye varer ut i butikk slik at butikken ser mest mulig innbydende ut for kunden.

Hvordan er sortimentet deres?
På Din sko avdelingen er det sko for alle stiler og alle typer mennesker. Det er prisgunstige sko til motebevisste kunder. Der har vi et bredt utvalgt av dame og herresko, men vi har også en stor avdeling med barnesko av god kvalitet og funksjonalitet. På Ecco avdelingen er det sko for den kvalitetsbevisste kunden. Her finner man sko med bra funksjonalitet, komfort og kvalitet. Også her følges trender og motebildet. På Nilson Shoes avdelingen så finner man populære merker som Bjørn Borg, Vagabond, Nike, Adidas, Rieker, Tamaris, Reebok med flere. Dette er sko med god kvalitet og passform.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i sneakers?
Adidas er vel den sneakersen som er sterkest i motebildet nå og dette er en sko som er veldig etterspurt. Hos oss på FEETFIRST finner man mange kule farger og varianter av dette merket, både til dame og herre.
De andre avdelingene har også mange kule sneakers i flere kule farger som også følger trenden og motebildet. Det er litt vanskelig å si da kundegruppen vår er veldig spredt. Men jeg tror at sportsavdelingen vår på Nilson kommer til å bli en hit!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top