Vi elsker sneakers!

Nyheter06/06/2019

De er knalltøffe og supergode på føttene. De fungerer like fint til bukse og shorts som til skjørt og kjole. Utvalget er stort – både til han, henne og junior. Finn ditt neste sneakerspar hos oss!

Rydd plass i gangen til et par eller to av sesongens supertrendy sneakers. Utvalget er så stort at det er vanskelig kun å bestemme seg for én favoritt. Velg mellom hvite, flerfargede eller et par i en knallsterk farge. Og ikke minst, velg mellom de med en klassisk flat såle eller et par med en skikkelig chunky såle.

Klassiske og chunky sneakers henne

Du har helt sikkert sett mange chunky sneakers der ute allerede. Statement-sneakersene med den kraftige sålen er virkelig i trendbildet denne sesongen – og utvalget er stort. Ønsker du deg et par nye mer klassiske sneakers, er også disse skoene sentrale i motebildet og det finnes mange varianter å velge mellom.

Sneakers til dame: et par hvite og et par gule sko

Bildet til venstre fra Match, @matchmaxihamar. Bildet til høyre fra Eurosko, @eruoskomaxi.

Klassiske og chunky sneakers til han

Sneakers er utrolig anvendelige. De komfortable skoene passer like godt til bukser, shorts og hettegenser som til dress og blazer. Sikre deg det kuleste paret før favorittene forsvinner fra butikkhyllene.

Sneakers til han: et par grønne og et par hvite sko

Bildet til venstre fra Match, @matchmaxihamar. Bildet til høyre fra Eurosko, @euroskomaxi. 

Sneakers til de minste

Små føtter fortjener gode sko. Sneakers er lette på foten, samtidig som de er tøffe å se på. De finnes i herlige farger og tøffe mønster.

Bilde av sneakers til barn fra Shoeday

Bilder fra Shoeday.

Av Maxi

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top