Meny

Shop visual Meny

Retailer logo Meny
Vis på kart

Åpningstider

9-21 (18)

Kontakt

62 59 89 00

Hjemmeside

Butikk Meny

Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted! Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap.

Du får så mye mer: Selv om våre kunder får så mye mer, koster det omtrent det samme. Enkelte butikker er litt billigere enn oss, andre er litt dyrere. Men ingen andre gir kundene så mye merverdi som Meny.

Kundeløfter: Ferskest og friskest - Meny gir kundene gode, ferske grunner til å komme til oss hver dag - uansett når de kommer. Vi tror det er viktig å være ferskest og friskest HELE DAGEN, og at det er ekstra viktig at butikken er på sitt ferskeste og friskeste på ettermiddag og kveld, når vi har flest kunder i våre butikker. Mer verdi for pengene - Kundene skal alltid føle at de gjør en god handel hos oss - en opplevelse som er særlig viktig for familier med hjemmeboende barn. Alltid nyttig og aktuell- Vi skal ha en nærhet til våre kunder som gjør at vi forstår dem og hjelper dem med det de er opptatte av. Vi gir råd kundene enkelt kan benytte seg av. Vi er aktuelle gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter. Vi har alltid noe som frister akkurat i dag, akkurat nå, i den situasjonen våre kunder er i. Vi skal invitere til å balansere sunnhet og nytelse på en god måte.

Vi skal ha gode tilbud, smarte kjøp og konkurransedyktige priser på det kundene liker og kjøper ofte. I tillegg gir vi våre kunder merverdi gjennom et stort og unikt sortiment, og gjennom ansatte med kunnskap og smil.
Du får også TRUMFbonus på alt du handler hos oss! Hos Meny får du, som Trumf-medlem, 1 % Trumf-bonus på alt du handler. Du kan når som helst ta ut opptjent bonus i produkter eller i kontanter. Med Trumf Visa får du hele 2% bonus på alt du handler hos Meny, og 1% bonus på alt annet. Du kan lese mer her.
Velkommen til Meny på Maxi Storsenter!

Deals and News Meny

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 09-21 / Lørdag 09-18

Top