Mote

OM B.YOUNG

Velkommen til b.young på Hamar – butikken for jenter i alle aldre som jakter på moteklær med vekt på det feminine til både hverdag og fest. Med klær fra b.young har du muligheten til å utrykke din egen personlighet med nye og friske styles året rundt. Vi sørger for at du opplever høy fashion kvalitet med attraktive priser!

I butikken har vi vår egen house-brand kolleksjon; b.young. b.young klesmerket er basert på en minimalistisk skandinavisk stil, som gir et inntrykk av en behagelig, varm og feminin atmosfære. I tillegg har vi også et stort utvalg av hverdagsklær som jakker og strikk for litt kjøligere dager, fra Ichi og KAFFE. b.young butikken har også et stort utvalg fra fransa og ikke minst merker som Dranella og Floyd, som har mye fine jeans/bukser. Velkommen til b.young Maxi– Vi har høy fokus på personlig kundebehandling og gleder oss til å hjelpe deg.

Noen av våre b.young klær er merket med en b.fair-etikett. Når du ser b.fair- etiketten, vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. B.fair handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter.

b-young-179

B-young

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

EXTRA
Åpen
Zavanna
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!