Restauranter

Norli

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har 120 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikk er finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

I våre butikk er finner du til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du i flere av våre butikk er et stort utvalg av skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning.

Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikk en, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg.

Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. To spesielle tilbud er «månedens bok» og «månedens pocket» hos Norli. Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg ekstra gode tilbud på ekstra gode bøker – hver måned!

I tillegg til bøkene finner du også stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter.

På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikk er. Du kan stole på at du alltid finner oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg jevnlig uforpliktende og gratis tips om bøker i de kategoriene du er interessert i.

Følg oss også på Facebook, hvor flere av våre bokhandler har opprettet lokale sider i tillegg til at vi har en felles Norli-side.

norli-611

Norli

open iconÅpen
hours