Hjem og interør

Normal

Normal åpner ny butikk på Maxi 2.februar 2018

Normal er en kjede med butikk er som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikk ene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikk er.

Normal åpnet sin første butikk i Silkeborg i Danmark, april 2013. Vi åpnet vår første butikk i Norge i juni 2017 i Kristiansand. I dag har vi over 80 butikk er i Danmark og flere i Norge - med planer om å åpne mange flere allerede i 2018. Du kan holde et øye med vår hjemmeside og våre sosiale medier. www.normal.no

normal-119

Normal

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Nille
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!