Black Week på Maxi

Black Friday webbanner 1920x580

Black Week på Maxi

vi tar smittevern på alvor

Black Week på Maxi

Vår høyeste prioritet har alltid vært, og er fortsatt, sikkerheten til kjøpesenteret vårt.

Vi har innført flere tiltak for å sikre at våre kunder og ansatte er trygge her hos oss. Nå under Black Week/Friday blir dette enda viktigere.

Sikkerhetstiltak som allerede er implementert:
• 
Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
 Tett oppfølging av butikkene for en respektfull og god utførelse og oppfølging av lokale og sentrale anbefalinger og regler med tanke på begrensning av smitte.
 Hånddesinfeksjon ved alle inngangspartier
 Sikkerhetsvakter som alltid bærer med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp.
 Sørget for informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)

Ytterligere sikkerhetstiltak i løpet av uke 48/27 november:
• 
Utvidede åpningstider: Fredag 27. november holder vi åpent kl. 09-21, Noen butikker holder åpent fr ekl. 07.00, se liste under.
• 
Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, herunder munnbind
 Utvidet smittevern-vakthold i perioden

Planlegg besøket ditt
Hvis du vil unngå tider der vi har høyere press på besøkende, ser vi et mindre antall besøkende mellom kl.10-12 og 18-21 på hverdager. Vi har et teknisk system som teller antall besøkende til kjøpesenteret vårt i dag, slik at vi kan sikre at vi aldri overskrider de anbefalte grensene for sosial distansering. Dette betyr at vi har muligheten til å stenge inngangene midlertidig hvis vi ser at vi nærmer oss disse begrensningene.

Tilbud:

Ønsker du å se Black Week tilbud fra våre butikker kan du se det i vår Maxi Club app.

Ikke medlem i Maxi Club? Last ned i App store og Google Play.

Velkommen til en hyggelig julehandel på Maxi!

Disse butikkene åpner klokken 07.00 på fredag den 27. november slik at du har ekstra god tid og kan unngå kø denne dagen:

NB, denne listen oppdateres frem til fredag.

Cut`n Go

Mester Grønn

Narvesen

Norli

Nille

Ringo

Subway